FANDOM


 • Csarlibeku

  Úgy tűnik mégsem a 9. rész után jön hanem éppen hogy a 8 után jön majd ki. Készen van már régen jelentette be így: "Készen vagyok nyugi majd jöhet a Clónok Legendája!" Tehát akkor várhatjuk majd azt is de előbb mondta azt hogy: "Még a többi részek különkiadásaival készen kell hogy legyek, sőt ha ezek mind meglesznek tán azzal a bizonyos 1 hónappal késöbb rátérek a lényegre." És mi jön még ezután? Több mint két különkiadásos külön részt tervez a Clónok Legendájába. Lássuk is a dolgokat.


  Clónok Legendája: ???

  Clónok Legendája: Gyerekkori emlékek: ???

  Clónok Legendája: Előzmények: ???

  Read more >
 • Csarlibeku

  Különös napokon megesik az amikor ledőlünk és nézzük egy kicsit a Képzelet Világa regény sorozatot. De még is... egy kérdés fel merülhet az olvasók körében: A különkiadások miért vannak? (Nem rosszból.)

  A negyedik rész egészen akkor indult ki mikora negyedik rész után pár idővel nappal késöbb jött ki. Ez az első különkiadás és a regényben lévő olyan stílus ami az összes könyvben előfordulhat. (Vagy nem.) A történet mesélése és nem a párbeszéd és esemény történése. Összesen csak fejezet került és azért már meg is lett az 5 rész aztán a 6. rész is. A Panka Játéka az utolsó olyan harc ami Csárli Béku És Panka között zajlik. Ez csak is 10 fejezetes. Okot mindjárt adunk de még előbb a megjelenések, részek külömkiadásai és végül a törölt részek. …

  Read more >
 • Csarlibeku

  Szóval az előző posztunkban szó esett hogy mi lesz a szereplőkkel... Krisztián a BBC-nek adott egy választ egy 10 perces interjú keretében. Amikor kérdezték tőle mi lesz a nyolcadik után mi fog történni a Clónok Legendájában. Ehhez a kilencedik rész csak rövid két mondtattal hangzott el. A nyolcadik részről ezt válaszolta:

  "A nyolcadik rész keményebb lesz mint valaha. Direkt hibákkal és túlzott részekkel... De hát ki nem akar egy hosszabb fejezetet?"

  És a Clónok Legendájáról ezt válaszolta:

  "Csárli Békuék meglesznek ahol csak tudnak... De ez nem róluk hanem Timmy-ékről fog szólni. Még is miért rakjam mindig pont Csárli Békuékat a középpontba? Mást is lehetne!"

  És végül a kilencedik részről:

  "Hosszú de azért kiválóan unalmasan jó! avagy nem anny…

  Read more >
 • Csarlibeku

  Helló mindenkinek és most nagyon beleugranánk az elejébe a bizonyos messze de hamarosan megjelenő Clónok Legendájára a Képzelet Világa folytatódó részére de ez még nem azt jelenti hogy a legendás sorozat be van fejezve. Most kezdjük kik nem lesznek benne vagy legalább is benne lesznek és hogy mit tudunk eddig:


  Megjelenése: 2016 Március, Április körül.

  A Történet főszereplői: Timmy, Kornél.

  Megjelenő szereplők (pl.): Csárli Béku, Kutyuli, Maisie, Mais, Diána, Diánána, stb.

  Melyik főrészét követi: A 9-részét (ja ez egy különkiadás is)

  Szóval srácok várhatjátok a külön folytatást de még messze van az még. Hamarosan jönnek a többi hírek is! Császtok!

  Read more >
 • Csarlibeku

  Mindenki ismeri a regényben lévő Csárli Békut aki rengeteg clónt ölt meg. Most megmutatjuk részenként hány clónt ölt meg.

  1.Rész - 125.104 Hayley Clón

  2.Rész - 1.244.234 Diánána Clón

  3.Rész - 33.553 Diánána Clón

  4.Rész - 225.335 Diánána, 145.256 Panka clón

  5.Rész - 2.257.446 Diánána, 2.354.356 Panka és 4.146.245 Éva clón.

  6.Rész - 5.828.345 Diánána, 1.145.257 Panka és 6.125.356 Éva clón

  7.Rész - 10.356.145 Diánána, 14.113.155 Panka és 9.145.256 Éva clón


  Szóval így összeadva... 57.119.939 clónt ölt meg idáig... nah? ezen kívül mennyi éva,diánána és panka clón volt ebből összesen?

  Diánána Clónok: 16.945.058

  Panka Clónok:  17.758.024

  Éva Clónok: 19.416.857

  Read more >
 • Csarlibeku

  Egyik talán egyik legnagyobb feltételezett kérdése a regény sorozatának az hogy: Hova tűnt Nürosz? és ő hol van? Erre talán rátérünk de először is jöjjenek a dolgok és egy kis ismertető Nüroszról arról az emberről aki Segíteni próbál Csárli Békuéknak de ezután eltűnik.   Nürosz egy régi regényben először gonoszként mutatkozott de mikor Csárli Béku kinyírta és feléledt már jóvá vált. Jó embernek mutatkozik de amikor valamit el akar foglalni őrülté válik.


  A történet szerint Luxorban éli az életét... de nem igazak ezek a szavak a többiek szemében... de a 8-dik részben már kiderült.


  1-Hayley

  Talán minek is kéne kérdezősködni ha ő itt van? Ő mindent lát de csak embereket. Még jó hogy mást nem! A 4. részben egyszer látta Nüroszt ahogyan a sípályán le…

  Read more >