FANDOM


Egyik talán egyik legnagyobb feltételezett kérdése a regény sorozatának az hogy: Hova tűnt Nürosz? és ő hol van? Erre talán rátérünk de először is jöjjenek a dolgok és egy kis ismertető Nüroszról arról az emberről aki Segíteni próbál Csárli Békuéknak de ezután eltűnik. 


Nüroszról

Nürosz egy régi regényben először gonoszként mutatkozott de mikor Csárli Béku kinyírta és feléledt már jóvá vált. Jó embernek mutatkozik de amikor valamit el akar foglalni őrülté válik.

A Teória

A történet szerint Luxorban éli az életét... de nem igazak ezek a szavak a többiek szemében... de a 8-dik részben már kiderült.

A teória másik része: Kik a szemtanúi akik látták Nüroszt?

1-Hayley

Talán minek is kéne kérdezősködni ha ő itt van? Ő mindent lát de csak embereket. Még jó hogy mást nem! A 4. részben egyszer látta Nüroszt ahogyan a sípályán lereszkedik és amikor elfordult és visszafordult akkor már eltűnt.

Béku

Ő az az ember aki a legritkábban jelenik meg a regénysorozatban. Talán az első részben kúlcsfontosságú embernek számított aki Csárli Béku mellett kiált de a 2. rész óta már csak egyszer-kétszer látjuk. De a 6. Részben a házban üldögélt és berontott Nürosz és amikor megkérdezte tőle mit csinál ő ennyit mondott: Téged az ne érdekeljen hova megyek... csak a cuccomért elmegyek azt Egyiptomban kiszarom a belemet. Egy szót se a többieknek különben belevetem a többieket az Enios Stratigi legaljabb fosába. Ezzel így elment. 2 Utalás is van ebből miszerint a 7. részben 2 utalása az hogy először is Nürosz valójában Egyiptomban, Luxor-ban van ahol még kimegy és Afrika fölött a sivatagok ezrein kocsizik és ott élvezhető életet él. Vajon amikor elfogták Csárli Békuék Nüroszt A Keleti Körútnál akkor ebben a percben pár nappal késöbb el is szökehetett? Nem tudni. De valszeg azt mondják hogy Diánána szöktette meg.

Diánána

Diánána talán ő nem annyira fontos... De A táborát megtámadta Nürosz... :D

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.